• e gergely
    #3428
    Ezeket megelőzi:

    784 a dbz vége, majd krilin alapított egy Turtle iskolát(gondolom zseniális teknős utódja lett az ő sulija is ezen néven ment, ám a dboban még él zseniális teknős, így lehet csak felhagyott a harcképzéssel), ahol a fizikai harcosokat tanítja, mint goku, yamcha vagy krilin is tanult.
    Tensin han is iskolát nyitott, ő az energiatámadásokat tanítja a népnek, míg Son Goten és Trunks egy kardos harcművészeti iskolát indítottak, közben Gohan könyveket írt ezekről az ikolákról, ő általa lettek híresek az iskolák. Ezekkel egy időben 852ben lett lerombolva az új Namek bolygó is, ekkor tért vissza a maradék namek a földre és a föld egy részét át terraformálták, namekosra.
    Majin buu csinált magáról egy másolatot, ő lett a felesége, gyermekük született és így terjedt el végül a Majin faj a földön. Kaito az embereknek és a Namekoknak megtanította a Kaiokent, a Majinok (képesek technikákat lemásolni) leutánozták, így végül ők is képesek a kaiokenre, a Yardrat nép(Goku dermesztő után itt tanulta meg az azonnali átvitelt) is megjelent a föld garaxisának a déli felén, majd váratlan időrésekre lettek figyelmesek.

    Dende amikor megtudja, hogy Miira okozta az időréseket, hogy Goku dns-ét megszerezze, igénybe veszi Patrol Trunks segítségét, hogy megállítsa őt.