• e gergely
    #3427
    Miira a dbo főgonosza a Dark eyes szövetség vezére. Miira egy démon, aki képes mások elméjét uralni és mások dns-ével magát erősíteni. A Dark eyes szövetségbe tartoznak dermesztő volt katonái és a vörös hadsereg, a föld legerősebb hadserege, ami eredetileg vörösszalag csoporté volt, de elmeirányítással Miira szövetségébe vannak. Az új Namek bolygót a Dark eyes 853ban elpusztította, így a maradék namekok a földre tétek vissza, ahol az emberekben Goku és leszármazottai által megjelent/elterjedt a csillagharcos vér, a Majin faj is kialakult a földön.
    Miira 2000ben a földre is beakar törni, de erről még nincs kellő infó, csak hogy előtte Goku dns-ét is megakarja szerezni, hogy úgy erősebben 200ben betudja venni a földet, ezért visszaküldi, visszautazik az időben a csatlósaival, hogy keresztbe tegyenek Gokuéknak.
    Mi is valamikor zseniális teknőshöz utaznánk, hogy legyen a mesterünk, de váratlanul egy időrés keletkezik, megjelenik pár Dark eyes katona, majd Patrol Trunks és leveri őket. Ekkor elmegyünk vele 1000be, hogy segítsünk neki a harcban a Dark eyes ellen.
    Miira csatlósai mellkasukon zöld gyémánt van vagy X jel, vagy maszk az arcukon.
    Nem tudni, hogy Patrol Trunks, csak a létrejött időrésekben képes időutazásra vagy alapból is, történet szerint csak a létrejött időrésekben.