• NEXUS6
    1."(nekem gamecubem van)"
    Le mertem volna fogadni!;)))
    Ha kiszámolod mennyit adtak el annak idején GC-ből meg X-ből, + bejön hogy azért a Wii ujdonság, + hogy a PS2-nél csak jobb HW, + jó marketing, és a kontrollerhez passzoló buli gámák vannak rá, akkor kijön az a szám amit eladnak belőle. Ami ugyan nagy, de nem csoda, a PS2 még azért nagyjából tartja vele a lépést.
    Az igazi NextgenWar még csak most kezdődik, de a HW gyngesége miatt ennek a Wii nem részese!
    Bocs.

3. Azért másfél éven belül naggyából mindenki lecseréli a TV-jét minimum HDready-re. Azon már a Wii standard PAL meg NTSC játékai kiba rosszul fognak mutatni az X-hez, meg a PS3-hoz képest, és ha szétbombázza is a Nintendó jobbnál jobb gámékkal a piacot, nem fog tudni lépést tartani.
    Az EA asszem szívja a fogát, hogy elhanyagolta a Wii-re való fejlesztést, de a Wii még csak 1-2 hónapja lépte át a kritikus 5 milkós küszöböt, igaz megy mint a rakéta, de a Holdig nem fog eljutni. Ha másfél év múlva vége lesz a sikerének az max 15-20 milkó konzolt jelent, de szerintem onnan már nem igazán fog tovább menni. A PS3/X360 esetében igaz lassabban érik majd el a nagyobb számot de legalább duplája lesz a vásárló bázis. És ez azért a kiadóknak is számít. Nem fogják otthagyni a Wii kedvéért a másik konzolokat.

A Marió stilusu játékokkal én max a mobilomon játszok, szal nekem ez nem volt érv, bár ez egyéni ízlés kérdése.

Ha viszont van kraft a Nintendonban, akkor 1.5-2 év múlva kihozza az igazi nextgen HW-ét, ami már sokkal fejletteb tud lenni, mint akár az X360, akár a PS3, hiszen azok kifejlesztéséhez képest 2-3 év telik el.
    Na az tényleg pofára esés lehet, mind az M$-nek, mind a Sonynak!!!;)))