Sziasztok kedves fórumozó társaim!


Természetesen nem elrettentés céljából, de szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy itt -mint ahogy a való életben is- szabályok szerint \"élünk\", azaz itt is emberek módjára viselkedünk. No nem kell megijedni, mert ez nem azt jelenti, hogy vas szigor jellemzi az SG.HU sportrészlegét, hanem azt, hogy egy bizonyos szintet azért illik mindenkinek betartani.

Remélem mindenki tisztában van vele, hogy mire értettem azt, hogy emberek módjára viselkedünk. Ha mégsem, akkor pár mondatban megpróbálom összefoglalni. Mi itt az SG.HU sportrészlegében TISZTELJÜK az ellenfelet. Ez azt jelenti, hogy a csaptatokat MEGTISZTELJÜK LEGALÁBB annyival, hogy HELYESEN írjuk le nevüket. Még akkor is, ha egy ellenük elveszített mérkőzés után kissé idegesebbek vagyunk. Továbbá, nem megyünk át másik rivális topikba csak azért, hogy ott BEFLÉMELJÜNK, azaz vitát kezdeményezzünk ott.


Köszönöm a figyelmet, és további jó fórumozást kívánok minden kedves fórumozónak.



Üdvözlettel: gabber_saviola /fórum moderátor/
  • pilboy
    #146
    az az érdekes, h járok a Chelsea topicba, és még soha egy rossz szót nem szóltak rám az ottaniak, erre az MU topicban írt fonetikusan leírt szóért kapok büntit
    olyan csúnyán néz ki a nevem mellett az a tábla :)

    ha már más is megtehette, én ajánlok egy jobb játékot, mint a Hattrick: Sokker! Jobb, mint a HT ;)