• szivar
    #76
    Nem véletlenül röhög rajtunk a világ.


    Hát ezen nem csodálkozom. Beszopat minket a zyx párt bizonyos dolgokkal, oszt' nem áll rendelkezésre törvényes eszköz az eltávolítására, amikor beleröhög a pofánkba. Viszont ha egy kicsit magába nézne a 'világ' akkor rájönne hogy az ő 'honatyáik' és ők is dettó ugyanezt csinálják, csak pepitában. Szal nem is olyan vicces a felállás....

    Kevés ember választotta azt, hogy magyar legyen. Ez hülyén hangzik, de így van, ugyanis mi csak ideszülettünk, azt' kész. pontpontpont


    Kevés ember dönthet a sorsáról, mégkevésbé arról hogy hova született. Viszont arról dönthet hogy milyen csoporthoz akar csatlakozni, hogyan akar élni. Esetünkben lehet választani hogy tetszik-e az orális szex 'nyugati' v. 'keleti' módra, esetleg saját magunkkal folytatottra is kell gondolni. Nem szeretek semmiféle nemi traktust orálisan kényeztetni csak azért mert azt mondták. Ha nekem is jó, akkor benne vagyok :). De jelenleg nem ez utóbbi megy sehol a világon.

    Ezt eltaláltad, én tényleg így gondolom. Úgyhogy már dolgozom rajta rendesen, hogy elmenyjek innen, mint ahogy a környezetem 20%-a.


    Menekülhetsz ameddig akarsz, de a vége úgyis az lesz, hogy egyedül tartasz el két nyögdíjast, három munkanélkülit, nyolc kisebbségit és tíz adminisztrátort (akik a nyugdíjat, segélyeket és egyébb egzotikus nevekkel illetett juttatásokat osztogatják).

    Semmit nem tettem Magyarországért, úgyhogy biztosíthatlak róla, hogy nem leszek "nagymagyar", mint ahogy most sem vagyok az. Ilyet olyanok csinálnak, akik viszik az árpádzászlót, miközben nem is tudják, ki volt az az Árpád, aztán elmennek innen, mit akit kitaszítottak a hazájából, és évek múlva kijelentik magukról, hogy ők "mádzsarok"...


    Nem csak Magyarországról vala szó. Szinte mindenhol bűnként állítják be a nacionalizmust, pedig nem az (nem. nem a nácikra gondoltam). Nacionalizmus alatt azt értem hogy a magyar 'gyártmányú' dolgokat előnyben részesítem a vásárlás folyamán,stb.

    Az Árpádsávos zászlóról meg annyit, hogy a magyar népesség jelentős százaléka -a helyes neveltetésnek hála- azzal sincs tisztában hogy ki a f@szom is volt az az Árpád, nemhogy a történelemmel valamennyire is tisztában lenne. Továbba az aktuálisan vezető dilettáns csürhe miatt kivándorló személyek nem véletlenül jelentik ki magukról évek múltán hogy ők magyarok.

    Ennyit erről. Mostmár tudod milyen elveim vannak: nekem csak egy mellékes dolog az, hogy hol élek, lényeg, hogy jól éljek!


    Csak szólok így időben, hogy nem lehet a végtelenségig menekülni a tények elől. Lehet hogy kimehetsz Kolumbiába mákot egyelni napszámba, de előbb vagy utóbb megszopatnak a 'hatalom' emberei. Jeleneg a nemzeti össztermék legkevesebb mint negyede elmegy arra hogy a papírtologató engedélytpofáraéskenőpénzreosztogatásszerintadunk személyzetet fenntartsa az állam, ami pedig mi vagyunk, de mégsem. Összegezve, mindenhol csak annyira fogsz jobban élni, mint ahogyan azt megengedik. Itt a megengediken van a hangsúly.