• Rinc3
    #71
    "Mostmár tudod milyen elveim vannak: nekem csak egy mellékes dolog az, hogy hol élek, lényeg, hogy jól éljek!"
    Nekem kevés elvem van. Bármikor érjek is haza akárhonnan, valahogy mindig jó volt ide érkezni. Az agyamba nem piszkált senki biztosíthatlak,max én. Egyszerűen szeretem magát az országot és a benne élőket is, pár kivétellel. És ne gyere nekem az előítéleteiddel, hogy a mifajtánk az egykutya. Skatulyázod itt az embereket, meg azt gondolod mindenkit ismersz csak rá kell nézned? Én mondjuk alapból nem szoktam adni olyanok véleményére akik még az életkorukat sem vállalják fel becsülettel egy fórumon. Tessék egy elv...
    Nem vagyok a kommunizmusból visszamaradott agymosott ember, aki olyanokat mond hogy "Én a Gyurcsány minden szavát elhiszem". Viszont nem sprintelek innen el.
    Olyan vagy amilyennek lenni akarsz,te dolgod. De ha egy mód van rá, akkor meg nehogy már megmagyarázd nekem, hogy mekkora hülye vagyok hogy szeretem ezt az egészet itt (nem,nem az életminőséget szeretem).

    "mi csak ideszülettünk, azt' kész. Magyarságtudat automatikusan nem is létezik tulajdonképpen" - hát ez a különbség köztünk teso.
    A vitát én befejeztem. Amúgy meg béke van...