• sonic1xx
    jajaja, az összes wowos kocka, dagadt "vérpistike", akiknek a való élethez semmi közük. Nem baj, az a 8 millió ember nem hiányzik senkinek, hisz egytől egyik topák, nem koschwarz??? Én nem értem hogy a wowosakat miért kell így leírni. Most ha Jancsika hazamegy, kajál, tanul, tol egy óra wowot míg a többi haverja is végez a tanulással aztán mennek lógni vmerre, akkor jancsika egy KOCKA. Ezzel szemben Ferike egész nap cod2-őzik, vagy fifázik másnap meg leKoCKÁZZA Jancsikát, akkor ő a faxa gyerek nem??? Sztem ideje lenne leszállni a wow fikázóknak a játékosokról. Ennyi erővel lehetne a 2 milliárd cigist is csesztetni nem??? Én nem játszom az eredeti wowval, annyi pénzt nem ér meg, de ha éppen mogyorózna, vagy kényelmesen üldögélve akarok játszani, akkor fellépek egy tört serverre, azt kész. Persze ettől egyesek szerint egyből kocka lettem. De sztem meg azoknak kéne elkussolni, akik 10től hajnali 5ig wow fórumokat keresgélnek, hogy legyen mit osztani... Na de inkább abbahagyom, mert már ez is sok!