• AranyKéz
    #76
    "8. Bebizonyosodik, hogy stresszes emberek kezén nagyobbak a hőkülönbségek."

    "9. Bebizonyosodik, hogy a kereket eltérő hőmérsékletre felmelegített kölönböző (élettelen!!!) tárgyakkal is(két vasaló) az átlag embei értéken azaz 6 ford/percen meg lehet forgatni. Ezt bárki kipróbálhatja."

    "12. Bebizonyosodik, hogy sokan akkor forgatták a legnagyobb értéket a kereket, amikor betegek voltak."

    "13. Évtizedes gyakorlattal rendelkező, nyugodt pszichológiai szakembereknek nem akart forogni a kerék. Egy Egyely kerék forgalmazó cég vezetőjének levele alapján."

    "15. [...] Továbbá ha a kézre és a müszerre együtt egy zacskót huzunk akkor a zacskó akadályozza a levegő áramlását, de a bio/élet energiáét nem lenne szabad hiszen a kéz és a kerék között nincs semmi."



    ---

    Asszem ez a link a műkezes kísérlethez de már nem emléxem rá, elég rég olvastam már: http://www.zotyo.hu/para/vassy/kerek.htm

    Keresgélésem közben meg sikerült egy kurva nagy idiótát találnom, idézem:

    "Szerinte a ketyere nem vitalitást mér,hanem az agy működési intenzitását.Meg lehetett méretni kinek,kinek milyen intenzitással működik a két agyféltekélye. A mérési összeállítás:számítógép,nyomtató,2db vitalitásmérő és mindez összemadzagolva.Balkézzel forgatott tárcsa mérte a jobb agyféltekét,jobbal pedig a balt ,mindezt 20 percen keresztül.Végén grafikon formájában kinyomtatták és kiértékelték."

    http://forum2.terminal.hu/viewtopic.php?p=519948#519948