• homeless
    Ki mondta, hogy 18 éves vagok?:) Az van a profilomba, hogy 18-25. De amúgyse ez a lényeg, hanem az, hogy azt állítod, hogy aki nem kombinálja a windows server-t a linux-szal, az vagy hülye vagy nincs pénze. Én nem tudom, hogy te milyen környezetbe képzeled ezt bele. Mutass egy sok processzoros rendszert amin windows server van, pl linux tűzfallal. Vagy egy webhosting szolgáltatást windows serverrel. Én pl úgy tudom elképzelni, hogy van mondjuk egy windows server irodába, ahol AD-be be vannak állítva a policy-k, xp kliensek vannak és van előtte egy linux vagy bsd tűzfal. Vagy az exchange is elég jó állítólag.

Én nem azt mondtam, hogy a windows server 2003 szar, meg hogy senki nem használja. Nem a semmiért vannak többszázezer forintos mcse tanfolyamok.

Most biztos az jött le a commentjeimből, hogy mekkora pro-nak képzelem magam. Nem vagyok az. Tisztába vagyok a hiányosságaimmal és szégyellem is ha valami egyszerűnek tűnő dolgok meg kell kérdeznem fórumokon. És tényleg nem láttam még egy bank hálózatát se. Most biztos emiatt is szégyenkeznem kéne.:(
    Azt meg konkrétan leszarom, hogy hol dolgozol, amíg ilyeneket állítasz nem tudlak komolyan venni:
    -"ne felejtsük már el hogy egy profi linuxos rendszergazdáért 3x annyit kell fizetned mint egy windowsosér"
    -"Aki csak az egyik megoldást erőlteti az vagy hülye vagy nagyon kispénzü, de ebben az esetben valószinüleg csak valami kiscég vagy magánszemély."

turul16:
    A solaris 10 is ingyenes. Tavaly lehetett igényelni eredeti dobozos telepítő dvd-t. Nekem nemrég jött meg. Van benne egy x86/x64 és egy sparc telepítő dvd meg egy developer tools dvd.