• homeless
    Jááááj geci nem bírom ki, hogy ne válaszoljak. Annyira hülyeségeket beszélsz, hogy hihetetlen.
    "Másrészt a unixot ne keverjük már ide, összehasonlithatatlan mind árban mind megbizhatóságban a linuxal."
    Freebsd, solaris ingyenesek!!! Solaris-t most tanulom és eddig az a benyomásom, hogy az egyik legmegízhatóbb/legkomolyabb op rendszer. Rengeteg nagy cég használja, bankok is. pl.: OTP!!!!!! Linux-szal meg egyáltalán nem összehasonlíthatatlan. Ha ilyeneket írsz akkor sajnos azt kell gondolnom, hogy még semmilyen más opredszert nem próbáltál a staros xp-den kívül.

"Na ezen meg én szartam be, vagy egy olyan érzésem hogy te még láttál 10 gépnél többől álló számitógépes hálózatot, sem nagyobb céget."
    Annak ellenére, hogy nemrég végeztem, képzeld láttam már nagy hálózatokat, voltam már nagy cégeknél... Ezzel nyílvánvalóan engem akartál lejáratni, de csak magadat égeted a hozzánemértéseddel.

"Nagyobb cégek közé sorolnám például a bankokat, és meglepne téged ha tudnád hogy a nagyobb magyarországi bankok közül hánynak a szerverein fut windows szerver 2003..."
    Bankba dolgozol??? Nem? Akkor nem kell írgatni a baromságaidat, úgy mintha tudnád miről beszélsz. Olyannyira megcáfolhatatlan érveket hoztál fel, hogy ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy nagyanyád többezer gépes hálózatot üzemeltet a konyhába. Valahol használnak windows 2003 servert active directory miatt, ezt le is írtam az előző postomba.