• Eltherion
    Kedves mindenki!

Egy fontos dolgot szeretnék mondani, egy ismerősöm dolgozott a filmben. Nagyon jó
    figurákat rajzolt a csapat, törekedtek rá, hogy megtartsák a régi vuk kedves, aranyos formáját csakúgy, mint az összes szereplőét. Én is láttam sok sok látványtervet és rajzot, úgyhogy tényleg elhihetitek. Teljesen más volt, mint ami most a filmben van - egyáltalán nem volt ennyire úgym "mangás" például a szemük sem. Azt gondolom, hogy a számítógépes animátor csapat nagyot hibázott,
    amikor így elkapkodták a figurákat ÉS AMI A LEGFONTOSABB, HOGY EGYÁLTALÁN NEM
    OLYAN FIGURÁKAT CSINÁLTAK A GÉPEN, AMILYENEK A AZ EREDETI RAJZOK VOLTAK, mintha nem figyelték volna meg őket vagy nem fektettek volna bele elég energiát pedig állítólag egy neves 3ds animátor csapat. Elhihetitek az ismerősöm és a többi rajzoló is negyon megdöbbent amikor meglátta a különbséget, pedig ha több időt fektetnek a számítógépesek bele, sokkal igyényesebb lehetett volna...
    Ami a történetet illeti szintén tudom, hogy rengetetg jelenetet hagytak ki belőle, amik pedig nagyon fontos (akár csak néhány mp-es) átkötő jelenetek lettel volna, mert tényleg higgyétek el ELEINTE A TÖRTÉNET SEM ILYEN VOLT!...

Én nagyon sjnálom, hogy így alakult, persze nem lett azért, iszunyúan rossz,
    de amennyit dolgoztak rajta a rajzolók, amint azt az ismerősőm is elmondta,
    sokkal többet ki lehett volna hozni belőle, már csak a poénokat nézve is, amik
    köszönhetően az animátor csapatnak rendkívül rosszul lettek visszaadva-kivitelezve...