• Gerygrey
    Ez, amit most leírtál, színtiszta lopás. Attól, hogy valakinek sok van, és nekem semmim, az nem változtat semmin.
    Rosszul értelmezted amit írtam. Egy olyan raktárat képzelj el, amiben minden megvan, és mindenből egy darab van a polcon, és ha leemelsz mondjuk egy játékot az valami mágia folytán duplikálódik és neked is meglesz, meg a raktárban is ott marad. Mert ha torrentezel akkor nem leveszel egyet a sok közül, csak csinálsz róla egy másolatot.

2. A mai sávszélekkel lassan ott tartunk, hogy gyorsabban lent van egy dvd-film, mint ahogyan elmennél a boltba, megvennéd és hazajönnél.
    Arról nem is beszélve, hogy warezban választhatsz hogy egy gyors RIP kell, vagy a hagyományos DVD, esetleg HD release, amit boltban itthon nem is nagyon kapsz meg. Nem is beszélve például az olyan sorozatokról, amik itthon nem mennek tévében. Apropó, egy kérdés: ha videóra veszek TV-ből egy műsort, az illegális? És ha TV tunerrel veszem fel? És ha letöltöm torrentről? Mert a végeredményben rohadtul nincs különbség, csak minőségben.

Lásd, amit fentebb írtam. Példa: ha van 150.000 forintod egy DX10-es videókarira, akkor ne gyere nekem azzal, hogy nincsen pénzed a 9-10ezer forintos játékra. Ez szarrágás.
    Te, én ugyanezt írtam, szerintem nem olvastad el figyelmesen, csak valamibe bele akarsz mindig kötni :) (vagy megpróbálsz manipulálni, de elmondom neked, én nem az a típus vagyok akit csilli-villi marketingecskével rá lehet venni minden szarságra) Szóval azt én is elítélem, hogyha valaki megteheti, akkor nem veszi meg ami tetszik neki "mert minek". De még egy dolog, amit én a STALKER kapcsán leírtam, azt te egy másik topicban:
    "Visznont ordenáré nagy probléma, amiért NEM fogom megvenni a játékot, pedig nagyon úgy voltam vele:

RÖVID BASSZAMEG."

Nocsak-nocsak, még nem vetted meg, de már végigjátszottad? Hogy is van ez, kéremszépen? :)

Ettől függetlenül ez egy olyan ország, ahol pl. a kisebbség bátran lophat a boltból, hivatkozva arra hogy ez megélhetési bünözés meg ő kisebbség, és ekkor ő ténylegesen kárt okozott.
    És egy olyan ország, ahol a rendőr (amikor épp nem könnygázzal próbálja azt a dilettáns egyént jobb belátásra bírni, aki meló után a Jászai Mari térről - gyarló módon - a Nyugati érintésével szeretne eljutni angyalföldre metróval) kedvére válogat a Verseny utcai piacon a másolt premier DVD-filmek közül, és nem elkobzás céljából. A saját szememmel láttam... (amúgy én nem DVD-ért mentem oda, és gusztustalan dolognak tartom a warez cuccból való bármiféle haszonszerzést)

Nem adok pár (3-5) évet, és tényleg látványos változások lesznek.
    Na, arra én kíváncsi leszek...