feamatar#6
a Nintendoval nekem az a bajom hogy 16000 a játékok java része, teljesen indokolatlanul. a konzolgyártók mindig panaszkodtak hogy drágább előállítani a hardvert mint amennyiért eladják azt, erre a Nintendo nyer rohadt sokat a konzolon is meg a játékon is. Megemlítendő az hogy valszeg ha csak a HC gamerek rá nem szoknak a Wiire, akkor a Wii játékeladásai alacsonyabbak lehetnek mint a PS3 vagy XBox 360 eladásai. ugyanis jó hogy a casual gamerek megveszik a konzolt de sztem egyáltalán nem adnak ki annyit egy játékra mint a Nintendo szeretné. Pontosabban elülnek 2-3 játékon hónapokig oszt jó van A kontroller után a Nintendo kénytelen lesz hardverileg is megemelni a szintet. Mert: sztem egy FF ami a történetre épít wiimote nélkül is meg van. FPShez a legjobb a billentyűzet egér stb... És azért sztem egy szebb grafika is hozzájárul a játékélményez. MErt amikor szájtátva gyönyörködsza tájban, és csak sétálsz és nézed hogy fújja a leveleket a szél és villámlik.(bocs előjön belőlem a Stalker mánia) és mellette még a többi ellem is jól van összetákolva: akkor úgy ott érzi magát az ember a játékban.