• Piel
    Megint a profit az első és kiadtak a kereskedőknek egy matricát, amivel a kereskedő átverheti a vevőket. Billyék nyugodtan elmondhatják: Nem mi voltunk! (Mint a gyerekek!) Szerintem a lehetőséget felkínálták és vastagon kaszáltak is vele MS-ék és a gépgyártók. Ha Vistáról veszélünk akkor minden kiadás értendő alatta! Ha Home Basic vagy Ultimate akkor megint tudja a vásárló, hogy mire számíthat. Mivel mind külön-külön más teljesítményű vasat igényel külön kellett volna feltüntetni és nem csak azt, hogy Vista Capable. Persze van egy apróbetűs rész! Igazából általában én is úgy vásárolok műszaki cikket, hogy elmegyek az elektronikai boltba és körbejárom, megpróbálom beazonosítani, majd otthon túrom a Netet, nehogy megint átverjenek! Ez nem várható el mindenkitől. Arra meg kíváncsi lennék, hogy hányan olvassák el az apróbetűs részt! Legtöbb esetben mire eljutnánk odáig az eladó már olyan ferde szemekkel néz, mintha bankrabló lennék. Szerintem megérdemelnék a bírságot, de ezt megítélni a bíróság dolga.