• Morden23
    "ennyi pénzt elszedni a tudatlanabb amcsiktól,ez szemétség..."

Nem kötelező megvenni valamit, ezt fogjátok már fel agyilag. Miért lenne szemétség? Nem létszükséglet megvenni egy játékszoftvert, nem halsz meg, ha nem teszed.
    Ha kiállok az utcára, és egy bódéból szárított szart árulok 200.000HUF/kilóért, és az emberek megveszik, akkor nem én vagyok a szemét, hanem az emberek a hülyék.

Mellesleg örülnék én, ha a CIV4-hez annyi kiegészítő jönne ki, mint a Sims-hez. Nem zavarna, hogy csak pár textúrát meg néhány egységet változtat meg, mert komplexebbé/érdekesebbé teszi a játékot.

"jójójó,de ha valaki megvesz egy játékot,az akkor valószínűleg játszani is akar vele,nem?"

Igen. És mellesleg hozzáteszem, hogy a Sims-rajongók elég jól járnak: a játékuk alapban is cefet hosszú (kvázi végtelen), és halmozzák őket a kiegészítőkkel. Én ellenben játszom a C&C3-al, és rá kell jönnöm, hogy a játékot elfelejtették a közepétől tovább írni.

"és ami a legjobban zavar,hogy ez az egész egy lopás! ennyi pénzt elszedni a tudatlanabb amcsiktól,ez szemétség..."

Téged ne zavarjon, hogy ki mire költi a pénzét. Mivel nem retardáltaktól, szellemileg hendikeppeltekről szedik a pénzt, ezért nem is szemétség. Valószínűleg, aki megveszi, az nem átbaszásként értékeli ezt a befektetést, mivel megvette az eddigi Xmillió kiegészítőt is, és örül.
    Ne foglalkozzatok mér ezzel a "szegény hülyét átbasszák" marhasággal, mert annyira álszent és klisés, hogy a hátamon feláll a szőr.