Engedd meg hogy Caterannak segítsek picit, nekem is van wii-m történetesen s szoktam fáradtan edzésből hazamenni s igen úgy is hogy nincsenek haverok körülöttem éppen de akkor annyit teszek, hogy nem egy Wario Ware-t vagy Rayman-t vagy Sports-ot fogok betenni a gépbe hanem mondjuk egy Godfathert, mert abba pl nem kell ugarbugrálni.
Ezzel meg is van oldva két általad említett probléma. Továbbá a szellemi kihívást nem csak az jelképezi, hogy az általad megölni kívánt ember merre vetődik s hova menekül előled..Itt jön képbe hogy az új irányító által mennyire ötletes logikai játékokat lehet kitalálni,valaki már említette is itt hogy új stílusokat lehet létrehozni erre az irányításra alapozva.
Említetted még a fejlettebb vizualitást, erre csak azt tudom mondani, hogy egy kb 4 hónapos géptől amely már most szebb grafikát tud nyújtani mint egy ps2 vagy xbox (ez szvsz mielőtt bárki szidna) ettől csak jobb lesz.Én nem féltem a Wii-t.S én is nagy pc gamer voltam de mióta van wii csak zenét hallgatni, filmet nézni netezni és dolgozni kapcsolom be.Persze ez is csak egy vélemény. :)