• NEXUS6
    "Definiáld pontosabban a többet tud kifejezést! A régi c64 computerem TECHNIKAILAG sokkal kevesebbet tudott mint 1 mai pc és mégis élvezetesebb volt vele játszani(könnyebb volt haverokkal összeülni és tolni vmit multiban,foci vagy ilyesmit)..... "

Én is nagy rajongója vagyok a retrónak.;)
    Az, hogy neked miért okozott nagyobb élvezetet a C64, azt nem tudom, de ha ennyire imádod a gépet, akkor vagy vegyél egyet aztán 10 perc alatt töccsed be a kaziról a gámét, közben beszélgessél a haverokkal, hogy a Rédóvermoszkaunak milyen jó grafja van, meg melyik pályát hogy lehet a leggyorsabban teljesíteni, aztán vedd a kezedbe a nyikorgós kb 10 óra élettartamú dzsójsztikot, aztán nyomassad.

Ha a haverokat is rávetted erre a retrópartira akkor tartok tőle 5 percnél tovább nem fog tartani ez a bohóckodás, aztán irány vagy a kocsma, vagy elő valami fejlettebb cuccossal;)))

Egész egyszerűen a mai vizuális kultúránk már rég túl van ezen a szinten. A Wii népszerűsége szerint, visznt sokaknál még nem.
    A kontroller ötletes, de had fordítsam meg a kérdést, ülsz szerda délután a szobádban, most jöttél edzésről minden porcikád fáj, de vágysz valami szellemileg is kihívást jelentő progira. A haverok sehol, egyedül vagy, max a netről tudnál valakit összecsődíten. Nehogy azt mond nekem, hogy ekkor is neki állnál ugrabugrálni!

Szal a fejletteb, fejlettebb vizualitást, fejlettebb AI-t, összetettebb játékot jelent, és igazad van fejlettebb irányítást is. (A Wii esetében ez az egy szempont van).