• winnie
    alapjába véve folytatás. attól, hogy jól sikerült, legyen kivétel, de ne "ne vegyük ide" - a hannibál-filmnél is írták, hogy mennyire jók voltak a hannibál könyvek, amelyeknek a bárányok hallgatnak eleve csak egy második része. ez hogy megy akkor. elkészül a második rész, az nem baj, de ott meg a harmadik nem kéne? (mondom, nem is beszpélve a rajongókról, akik szerint ridley scott jó filmet csinált)

az irodalmi alapot a forrest miatt hoztam fel. az is egy második könyv. mint a lotr, csak nyilván totál más a keletkezés körülménye. de, ha már lotr, ugye ott van a narnia, amit kvázi tolkien asztala mellett írt cs lewis. annak a negyedik része készül filmre.

én inkább a ma és a múlt külön szedésén csodálkozom. szerintem egykutya. akkor is voltak jó filmek, most is. és vice versa. említettél alient. én mondok akkor grease 2-t. és, ha jelen, akkor rocky 6 vagy batman 5. mindkettőt szerette a nép és a kritika is. viszont mondjuk, ugorjunk vissza a múltba, akkor a beverly hillsi zsaru 3-at már nem annyira. a péntek 13 6-ról nem is beszélve.