Roró#144
Olvasom amiket irogattok! Hát nem kötelező vele játszani!!! Nekem elöszőr furcsa volt, aztán +szoktam, aztán majd kiakadtam. De nem a game miadt hanem, hogy mert állandóan radióaktiv volt a csávókám :DD. Alapvetően CS-s vagyok de ez tök természetes, hogy minden játékban máshogy lőnek a fegyverek, de 1 tapasztalt és skilles gamernek ez nem okoz problémát mert max 1 óra és +szokja. Az más kérdés, hogy elbassza a skillt de ez is visszajön (fő az aklimatizálódás :DDD)
A teljesitményre kb az amit vártam játszható elfogadható grafikával de a hangulat az fasza. De ti mivel méritek az fps-t? Config parancsot kérek szépen. De ne omega divert kérek válaszul mert Gf-m van. Amugy csoda, hogy kiadták mert nem kevés ideig készült de tuti már annyira sürgette őket a kiadó, hogy azért van benne bug. A baj, hogy velem 1ütt 95%-ának nem dobozos változata van és nem biztos, hogy + tudjuk patchelni. Én is lusta vagyok visszamenni eladni a cumót pedig állandóan tulvagyok terhelva azért a 6 AK az 6AK +2 MP. Közbe nincs kereskedő úgy fél távnál? Ne rinyáljatok, örüljetek hogy ki, jött akinek + szaggat vegyen konzolt mert azzal nem lesz probléma. Komolyan már én is azon gondolkozom, már a 6odik gépemet koptatom és +int cserélni akarok AGYRÉM!!!!