• Keem1
    Még véletlenül se szeretnék kukacoskodni, de kicsit továbbszőttem a terveket a jövőre nézve.
    Tehát, több szolgáltató is nyújt(ani fog) ilyesmit, a felhasználók pedig többtíz (esetleg száz) giga anyagukat tárolják a szervereken.
    Ez adatbiztonság szempontjából egy ingyenes szerveren nem biztos hogy célszerű húzás. Ígéretes próbálkozás. Lehet, hogy csak én vagyok olyan hülye, de jobb szeretem a cuccaimat magamnál tartani, és elküldeni akkor, ha szükséges. A hordozható adattárolók is egyre biztonságosabbá válnak, tehát az, hogy egy központi szerveren őrzött anyag bárhol elérhető, nem biztos hogy sokáig lesz verhetetlen előny.
    Mobilvinyómon lévő mobil levelezőm (talán) minden levelemet tartalmazza, és gyakori szinkronizáció miatt ezt érzem igazán biztonságosnak.

Ismét leszögezném, hogy nem kukacoskodni akarok, sőt, még hevesen bólogatok is a fenti cikkre. Mindössze vagyok annyira pofátlan, hogy személyes véleményemet (ami nem feltétlenül helytálló) máris nyilvánosságra hoztam.