• Omegared
    Sathinel: Évek óta én is a médiában tevékenykedem, pontossan tudom miért vannak írott és íratlan szabályai a sajtónak. A cikkíró mégha saját álláspontját (véleményét) tükrözte a cikkben, azt a sg.hu égisze alatt tette.
    Szinte mindenki aki a médiába (legyen az nyomtatott, vagy elektronikus) kerül, hamarossan kapcsolatba kerül a médiaetika fogalmával. Egy médiának, sajtóorgánumnak mindíg pártatlannak, elfogulatlannak kell lennie, a tényszerűségre kellene törekednie (bármennyire is nem valósul ez meg napjainkban). Ez az egyik dolog. Te írtad: "Azért itt 1 valaki aki írta a cikket, ezt írta. Nem mindenki az SG-n belül gondolkozott szerintem így."
    Egy médiában (főleg ekkora méretekben) kell lennie egy főszerkesztőnek, vagy valakinek aki jóváhagyja, hogy mit lehet leközölni, és milyen formában. Mindez azért van mert a megjelenés után az esetek nagy többségében nem a cikkíróhoz, hanem az adott médiához kötik a cikkben, riportban, tudósításban megjelent véleményeket, gondolatokat.

Figyelembe véve a téma komolyságát, egy ennyire nem a valóságot fedő, részrehajló cikk megjelentetése a portál szerkesztősége részéről eléggé etikátlan és elítélendő dolog. Egy szóval jellemezve búlvár.