UEFA Champions League? 2006 - 2007, EA Games, PC
  • Falconer
    #1
    Kintvan mar PCre is, megsem talaltam neki topikot. Elsore ittvan a hivatalos oldal magyar bemutatoszovege...


    Áttekintés
    Kovácsolj előnyt a kártyáidból
    A foci történetének legütőképesebb csapatát hozhatod össze a játékos-, stáb- és játékmenet-kártyák megszerzésével és okos használatával. A speciális kártyákkal elrendezheted a felállást, meghatározhatod a csapat hangulatát, megalapozhatod a kivételes eredményeket.
    Minden ott van a kártyákban
    Gyűjts stáb-, edzés-, morál-, állóképesség- és gyógyulás-kártyákat, melyekkel taktikai előnyhöz juthatsz a legkeményebb ellenfelekkel szemben is. A megfelelő pillanatban egy jó játékmenet-kártya kijátszásával megfordíthatod az események menetét.
    Tartsd meg vagy add el
    Online kártyacserékkel minden szempontból fejlesztheted csapatodat. Add el a felesleges kártyákat azoknak, akiknek szükségük van rá, és figyeld a piacot, hátha feltűnik egy olyan, ami a te gyűjteményedből hiányzik.
    Bajnokok Ligája Kihívás játékmód
    Újraélheted az UEFA Bajnokok Ligája történetének legfelemelőbb pillanatait. Játszd végig az eseményeket, így minden gólod és győzelmed megváltoztathatja a történelmet.
    UEFA Bajnokok Ligája
    Vezesd végig csapatodat a csoportmeccseken a döntők felé a hivatalos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseken! Játszhatsz a hivatalos csoportbeosztásokban, vagy részt vehetsz egy egyénileg kialakított bajnokságon.
    Urald a Játékszobát
    Akár hét haveroddal is megmérkőzhetsz a Játékszobában (Lounge) a bajnoki címért. A játékszoba-kártyák segítségével a tabella csúcsára repítheted a csapatot, és útközben jutalmakat szerezhetsz.