• Penge4
    #18
    Kipróbáltam.
    Méghogy Linuxon nem ütközik az ember komoly problémákba...
    Maga a rendszer felépítése nem volt rossz, bár nem tudom miért hiszi minden Linuxos azt, hogy az emberek a Windowsban a csicsa felületet szeretik. Nem baj, a képi hatásokat (halványítás, áttűnések...stb) kikapcsoltam.
    Gondoltam akkor leszedem a frissítéseket (biztos van), akkor indítottam a FF-ot -> prov.chello.hu, majd állandóan a "Hibás felhasználónév vagy jelszó." hibaüzenetet kaptam.
    Igen, ellenőriztem, amit ilyenkor szokás: karakterkódolás, billentyűzetkiosztás, váltás Konquerorra, annál is ugyanaz, Internetbeállítások, töröltem a hálózatot, létrehoztam újra, semmi változás, restartoltam, megint semmi. A Chellonál semmi gond (mint látszik, most is írok), Windows alatt müxik minden böngészővel (úgyhogy az se lehet probléma).
    Miért van az, hogy Windows alatt soha nem ütközök olyan hibákba, amit ne tudnék megoldani, a 90%-ánál magamtól ki tudom következtetni, még Google-zni sem kell, Linux alatt meg mindig van valami gond. Régebben Ubuntu alatt szart be hirtelen a VLC. Kiléptem belőle, (közben semmi módosítás a rendszerben), majd újra már nem tudtam elindítani. Újraindítottam, utána sem. Terminálból sem.

    Ehh... jó, hogy legalább hardverprobléma nem volt még eddig.