• NEXUS6
    Hát fikázás ide fikázás, oda én a mostani kínálatból is tudok 4-5-öt amivel eljátszogatnék, 1-2 hónapig, amikor megint jön még kb ugyan ennyi.

Ok, elhiszem hogy te jelenleg egyet ilyet se látsz, akor tökre igazad van. Már alá is írtam.
    De az emberek 90%-a elismerően nyilatkozik a cikkben is említett játékokról. Plusz a multipaltformok között is van még 1-2 érdekes. Ha téged egyik sem izgat fel, akkor ez van. Nem is kötözködök tovább.

Mondom tökre igazad van. Én se vennék boxot, mert egyetlen olyan cím sincs, ami annnyira különleges lenne számomra, amivel kapcsolatban úgy érzem hogy az vagy hasonló ne lenne elérhető PS-re/PC-re.

A prerend parasztvakítás télleg nem volt szép, de azért a Motorstorm 80-90%-ban hozta a prerend minőségét! Igazad van nem 100%, majd a következő részél a maradék 10-20% is bejön. Ez egy nyitócím volt, tartani kellett a határidőt. És ne felejtsd hasonló gém más platformra nincs.
    Killzone prerend detto. Nem tudom mit fognak Gerilláék összedobni. De ha játszottál a PS2-es változattal, akkor tudod, hogy a nagyobb felbontású textúrákat leszámítva, rengeteg olyan dolog már abban is benne volt, ami annak a nevezetes prerend animációnak is megadta a hangulatát:
    particle effektek, jól animált karakterek, jól animált mimika, elfogadható fizika, összetett környezet.