1. A BD-nek akármi is akkor lesz csak konkurencia, ha arra is kiadnak legalább annyi filmet, meg legalább annyira viszik is, mint a BD filmeket. Jelenleg egyik napról a másikra lett Európában 1 milkó BD lejátszó, amivel szemben néhány tízezer HD-DVD lejátszó állhat. (Köszönje meg szépen a HD-DVD konzorcium az M$-nek, hogy kihagyta az X-ből). És ezzel nagyjából el is dőlt a formátumok közötti verseny.
2. Ha te játékkonzolnak használod akkor az, monnyuk pl én a PS2-met az utóbbi időben jóformán csak DVD lejátszóként használtam. És a PS3-amat meg BD lejátszóként és számítógépként fogom használni. Ha veszek monnyuk egy x-et, egy BD lejátszót, meg a számítógépemet fejlesztgetem, akkor, az mennyi is lesz összesen? Biztos nem 170. De igazad van nevezzük konzolnak, ha neked ez a szíved vágya, mert tényleg a játék a lényege.
Ha jól értem arra célzol az írható BD-vel, hogy ha lesz warez, akkor fog fellendülni a hw eladások száma.
Nos, nem feltétlenül. Mivel a PS3 mindegyik verziójában van vincsi, elvileg meg lehet oldani egy ISO loaderrel a dolgot. De pszt!;)))
Én még nem borítékolnám a dolgokat. A PS2 indulásakor volt egy-két cím ami elvesztette exkluzivitását, de aztán jött is helyette másik egy kettő.
A Wii valóban sikeres, de kb a PS2-vel egy kategória, és a PS2 elég jól is fogy még mindíg. A jelenlegi ütem mellett kb 6 év mire a jelenlegi PS2 számot a Wii eléri.
Az M$ meg vásárolhatja fel a címeket, de ahhoz hogy az X360 japánban produkált zéro teljesítményét megváltoztasa, még évek munkájára lesz szükség! A PS3-nak van 3 piaca, az X-nek meg 2, nem kell már enyire félteni a PS-t, nyugi!;)))