• Zozo76
    Olvasom itt a sok hozzaszolast mint regi SGs, es elgondolodtam azon hogy szinte mindig elojon a vita ket tabor kozott. Szerintem felesleges nagyon leszolni a gepeket mert a konzolok vilagaban egy nagyon fontos szabaj van vagy legalabbis az lenne a lenyeg a gep valasztasahoz. Melyik jatek erdekel? Ez a nagy kerdes. Aki GT fan annak a valasz egyertelmu hogy nem lehet jobb valasztasa a PS3-nal, aki HALO mint en, nos nekem sem. XBOX360.

Ne felejtsetek el azert hogy mennyi PS2 doglott be anno fokent az olvaso miatt. Igen, jott a valasz: irott lemezek miatt. Nade mennyi XBOX tulaj nyomta anno irott lemezrol megsem volt minden nap hir arrol hogy sorra dolnek ki az olvaso fejek. Mint ahogy az Xnek is a PSnek is van/lesz baja meg boven. Meg egyik oldalon sem (foleg a PS3) vannak igazi tokos huzocimek. A PS3-as oldalnal nemtom mi lesz az, az X-esnel egyertelmuen a legnagyobb durranast a HALO 3 fogja kivaltani ami teljesen rendben is van. Megerdemelten. A HALO 2 kapcsan is tetemes internet terheles volt a LIVEn mikor megjelent.