Már megint sikerült összehasonlítani az egy éve piacon lévő, a fejlesztők által már 70-80%-ban kihasznált x-et egy vadi új a feljesztők saját bevallásuk szerint is 20-30%-ig kihasznált gépével.
Könyörgöm, amikor azt leírja valaki, hogy az x is tudja ezt a grafikát meg sebességet (bár hallottam olyat, hogy egy progi beszagatott rajta, ami azért bukás egy adott vasnál), az megint elfelejti, hogy az x a teljesítőképessége határait feszegeti, a ps3 meg még csak most kezdi a (az eljövendő játékoknál) 30-50%-át kihasználni a vasnak.
Vajon az amcsi fejlesztősrácnál miért ps3 van? Mert ő tudja, hogy ezek még csak a szárnypróbálgatások, míg x-nél ezek már a top közeli gamék, és most tudja azt amit a ps3. Majd akkor nézzétek meg, ha igazán szárnyrakap!
Én megvárom míg jönek a tört gépek, addigra olcsóbb is lesz, meglesz rajta a 8 processzormagra optimizált linux. Usb billenytyűzetem és egerem már van, és ha nagyon nyomni akarom, akkor nem tv-t veszek egyenlőre, hanem rádobom az 1024*768-at tudó projektoromra, és akkor falméretben fogom gyakni az ellent, vagy böngészni, mert akárki akármit mond, a pc-t ma átcígölni a szobába még mindíg kétszer nehezebb mint egy 5 kilós konzol lerakni a földre a kivetítő alá!
(A pc-n most filmeket vetítünk a másik szoba falára, mag 5 méteres gumikézzel tudnék netezni igy, és azt nem vállalom be, hogy naponta áthurcoljam akár csak két 3 órára ezt a torony házat a maga 20 kilójával)
Konklúzió várni, aztán lecsapni rá amikor már érdemes lesz, addig meg a sok elavult szutykot nem megvenni, hanem spórolni. (Egyébként egy hd-tv-vel (amit persze nem csak a konzolnál lehet élveni) együtt 300.000 Ft, és 5 évig nincs gondod más gépre, sem tv-re, ez évi 60.000Ft lebontva, havi 5.000Ft
Kb annyi mint egy szűk szélessáv havi díja. (és ebben a számításban már benne van az lcd HDI TV is!!)