• GulaSoft
    #15
    Igen ez a tipikus savanyú a szőlő effektus.
    A legtöbbnlehúzzák a gépet pedig:
    Van neki egy szürtke árnyalatos nappali fénynél is tök jől olvasható képrnyőmódja, ami PONTOSAN ARRA JÓ, HOGY KÖNYVET OLVASSON VELE AZ EMBER!! EZ A LEGFONTOSABB része egy olyan országban meg pláne, ahol ha könyvet látnak, megörülnek, mert lesz mivel begyújtani a teveszart!!!
    A többi az már csak ráadás! Megtanul olvasni a csóringer, aztán a forráskódot melátva bemegy a városba, letölt pár programozásról szóló könyve a nyilvános hálozatokról, hazamegy, és tevelegeltetés, vagy homokdomb nézegetés közben megtanul programozni, és ha merül a gép, megtapossa 3* a lábpedált. (Nagyanyám baromi faszán tudott varni a zinger lápbedálos varrógépével, ami mot itt áll a szoba sarkában)
    Szóval ha lehetne én is ilyet tennék még nálunk is minden gyerek táskájába, óra végén a tanár felnyomná a gépre a leckét, meg az anyagot is amit meg kell tanulni, a következő órán meg csak begyüjtené egy gombnyomással az elkészült cuccokat, egy egyszerű progi kiszűrné a másolásokat, és akár mind a két szülő megkaphatja e-mailban mint a dolgozatot, mind az értékelést. De nekünk persze 200.000Ft-os kakaóbiztos számítógépekre, meg olyan digitális táblákra kell költeni, amit majd pár jól irányzott almacsutkával 2 perc alatt tönkrevágnak!
    Ilyenre kéne költeni, nem a hülye rendeleteket kiadni a biztonsági gyerekülésekről (aztán egy 3 gyerekes család ahol két kicsi van meg egy nagy, vehet egy kisbuszt ha közlekedni akar, mert valamelyik f@szkalapnak a haverja nyakán rohadt a méregdrága gyerekülés rendelése)
    kb. 30.000 Ft. egy ilyen laptop, és kb 5000Ft a könyvcsomag, ami az év végén a papírgyűjtésben végzi.