A legújabb PS3-as FPS!
-
Szerintem az egyik legjobb exkluzív cím PS3-on. A harmadik részt most fogom majd pótolni, de az első kettő után bátran kijelenthetem, hogy régen szórakoztam annyira jól, mint ezzel a sorozattal. Két rész után nekem még mindig az első rész az ami viszi a pálmát. Nem mintha a kettő nem lenne jó, sőt! Ám az első hangulata, játékélménye, helyszínei, szvsz valami elképesztően egyedire sikerültek. Amikor kijött a játék a legtöbb szakértő lehúzta a grafikáját. Tény, hogy az akkori és főleg a mai szemmel technológia megvalósítását illetően a grafika terén nem volt kiemelkedő a maga nemében, de egy normális HD tévén nézve, így is bőven kényezteti a szemet. Láttunk már korábban csili-vili produktumokat, amelyek szinte lemásztak a képernyőről, de hangulatilag teljesen nullák voltak. Itt pedig ez a sötétes sárgás-barnás színvilág, az idegen objektumok belső része, az ellenfelek kidolgozása mind mind akkora hangulati plusszal bír, és kreatív oldalról tanúskodik, hogy az hihetetlen. A Fall Of Man számomra teljesen egyedi grafikával rendelkezik, amely lehet, hogy sok helyen puritán, de hangulatában viszi a pálmát. A végső Boss harc pedig all time kedvecem. A Resistance első 2 része nálam örök favorit. Itt az ideje, hogy a harmadik részt is bepótoljam. Apropó, ha lenne kedved coop mókához, írj bátran.