• BStage
    #44
    "Akik nyilvan szaladnak, es rogton reportoljak a Microsoft-nak... Miert is?"

    Pénzért és hirnévért, semmi másért
    egyébként nem muszáj a microsoft-hoz rohanni, van aki pl biztonsági cégnek dolgozik, azért kapja a fizetését, ő neki jelenti, a cég meg a ms-nak, a sajtó pedig teli van a bizt. cég nevével, mint felfedező és dől a lé. ugye milyen egyszerű?

    Aki meg vissza akarja tartani amit megtalált, az ugyanúgy visszatartja linux esetén is. (rendesen megy ott is a feketepiacon a 0 day expolit biznisz)

    "Vista-e 2007-01-30...Akkor hogy is van ez? "

    úgy hogy a vista 2006 novemberében jelent meg, onnantól használhatják userek. (a biztonsági cégek pedig még a vállalatok előtt megkapták, de ez az xp-nél is igy volt, igy ez most mindegy)
    úgy hogy számold össze szépen az xp-hez az első 5 hónapban felfedezett lyukakat és hasonlitsd a vista 3-jához.
    De a rend kedvéért idézem a hwsw-t: "A Windows Vista eddig jól vizsgázott biztonságból: tavaly november végi megjelenése óta mindössze egy biztonsági frissítést kellett hozzá kiadni és eddig összesen öt sebezhetőséget fedeztek fel benne. Összehasonlításképp: a Windows XP megjelenését követő három hónap alatt 18 hibára derült fény és 14 javítást adtak ki hozzá."

    "Azert a banki rendszerek sem mindig az "atomstabil es ultrabiztonsagos" szinonimai"

    nem hát. az atomstabil és ultrabizonságos rendszerek szinonimái azok az itteni linuxos hittéritők otthoni kis pc-i, lévén mást nem nagyon láttak még, a bankok, a nasdaq és a világ legnagyobb vállalati meg tökhülyék. De majd egyszer megtalálják az itteni sg-s "szakembereket" és megvilágosodnak, hogy win-t komoly környezetben nem szabad használni