• Gunnersboy
    #53
    Balassa Péter lett az év játékosa

    2007.12.27.
    A www.nb2.hu decemberben szavazást indított arról, hogy ki a mezőny legjobbja. A Nyugati-csoportban a Hali játékos nyert.


    A magyar labdarúgó-másodosztállyal foglalkozó portál, a www.nb2.hu decemberben szavazást indított arról, hogy ki a legjobb játékos az NB II Nyugati-, illetve Keleti-csoportjában. A Nyugati-csoportot a Haladás játékosa, Balassa Péter nyerte meg.

    Győzelmének értékét növeli, hogy a tavalyi gólkirályt (aki idén is pályázik erre a címre), Andorka Pétert előzte meg. A zöld-fehérek csapatkapitánya a honlapnak elmondta, hogy "a csapattársak és a szurkolótáborunk segítsége is benne van abban, hogy megnyerhettem ezt a versenyt. Ez az ősz teljesen más volt, mint az előző szezon, hiszen komoly ellenfelekre leltünk a Pápában, a Felcsútban és a Gyirmótban. Tudtuk, hogy olyan sétagalopp-bajnokságot, mint tavaly a pályán, nem nyerhetünk - óriási a tülekedés a dobogón. Remélem, hogy a bajnokság továbbra is ilyen sportszerű marad, és a tavasz végén a szurkolóinkkal együtt ünnepelhetjük a visszajutást az NB I-be!"

    forrás: www.nb2.hu