• Gunnersboy
    #50
    Ellenfélnézõben

    A téli erõsítés meglátszik a budaörsi gárda idei teljesítményén.

    Szombaton este hat órától a Budaörs otthonába látogat a Haladás. A zöld-fehérek õsszel elmlékezetes meccsen verték a soros ellenfelet: a Hali 8-0 arányban gyõzött.
    - Ebbõl az eredménybõl nem szabad kiindulni, ugyanis - amint azt az eredmények mutatják - alaposan beleerõsített a Budaörs a tavaszi szezonra - kezdte az ellenfél feltérképezését Artner Tamás, a Hali vezetõedzõje.
    - A téli átigzolási szezonban a Pest megyei együtteshez igazolt Lászka (Lombard), Tóth Csaba (Lombard), Kollár (Felcsút), és hazatér Nagy Sándor is. Felépült hosszú sérülésébõl Tüske Roland, tehát több, NB/I-es múlttal rendelkezõ futballista alkotja a budaörsi csapatot. Két hiányzójuk biztosan lesz: Törõcsik és Mogyoróssy egyaránt eltiltását tölti szombaton. A hagyományos 4-4-2-es hadrendet alkalmazzák elõszeretettel, és mint a fõvárosi gárdák többsége, a Budaörs is amolyan "játékos" csapat. Nem állnak be kilenc emberrel védekezni, felvállalják a nyílt játékot. Ez a stílus, azt gondolom, fekszik a csapatomnak. Nagyon fontos, hogy a Budaörs számára tét nélküli a mérkõzés, hiszen a legutóbbi játéknapon kiderült: bent maradtak a második vonalban. Meggyõzõdésem, hogy ellenünk sem bekkelnek majd, tehát biztosan élvezetes meccset láthat a publikum. Mi persze gyõzni utazunk Budaörsre, be kell gyûjtenünk a három pontot - mondta végül Artner Tamás.