• Gunnersboy
    #49
    Optimista a vezetõedzõ

    Négy csapat küzd a Nyugati-csoportban a bajnoki címért.

    Két fordulóval az NB II-es labdarúgó-bajnokság zárása elõtt csupán két pont a negyedik Haladás hátránya az éllovas Siófok mögött.

    Összesûrûsödött az élmezõny az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában. Két fordulóval a zárás elõtt az elsõ Siófok, a második Felcsút és a harmadik Barcs egyaránt 56 pontot gyûjtött, míg a negyedik Haladás - a 11 levont pont ellenére - 54-et jegyez. Ez azt jelenti, hogy a zöld-fehérek akár még meg is nyerhetik a bajnokságot. Igaz, ha Artner Tamás tanítványai meg akarják kaparintani az aranyérmet, akkor már nem hibázhatnak, míg a riválisok (mind a három) két meccsükbõl legalább egyiket nem szabad, hogy megnyerjék.

    A következõ játéknapon a Haladás a tabellán 13. Budaörsnél, a Barcs a 7. Dunaújvárosnál, a Siófok pedig a 9. Integrálnál vizitál. A Felcsút Vas megyébe érkezik, a 14. Celldömölk látja vendégül Urbán Flóriánékat. A zárófordulóban a Haladás a Dunaújvárost, a Siófok a 10. Mosonmagyaróvárt, a Felcsút a 8. Kaposvölgyét, a Barcs pedig az Integrált fogadja.

    Artner Tamást kértük arra, hogy tippelje meg a hátralévõ két játéknap forgatókönyvét.

    - Reményeim szerint hétvégén kikap a Barcs és a Siófok, a Felcsút ikszel, mi pedig nyerünk - jósolta a szakvezetõ. - A zárófordulóban a Felcsút és a Siófok is nyer, a Barcs döntetlent játszik, mi ismét gyõzünk. Ez azt jelentené, hogy azé a csapaté lenne az aranyérem, amelyik igazán megérdemelné, a Haladásé.