• Gunnersboy
    #45
    Újabb rangadó a "gyakorlatban"

    A külsõ körülményekkel is meg kell küzdeniük a Hali-játékosoknak Felcsúton.

    A bajnoki tabella negyedik helyezettjéhez, a Felcsút SE együtteséhez látogat szombaton este a Haladás. A zöld-fehérek hat ponttal elõzik meg riválisukat, így tehát a teher a hazaiak vállát nyomja, egy esetleges vereséggel ugyanis Földesék végleg kiszállnának a bajnoki címért folytatot versenybõl.
    - A gyakorlatban újabb rangadó vár ránk, bár, ha a pályán elért eredményeket vesszük alapul, úgy 17 (!) ponttal gyûjtöttünk eddig többet a Felcsútnál. A hazaiak játékosállománya - meggyõzõdésem szerint - az egyik legjobb a második vonalban, nem tudom, hogy az elmúlt fordulókban mutatott szerényebb teljesítményük minek tudható be. De mi természetesen nem velük foglalkozunk, hanem saját magunkkal - hangolt a rangadóra Artner Tamás, a Hali vezetõedzõje, aki arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy a külsõ körüléményekkel is meg kell majd küzdeniük szombaton este.
    - A jegyelosztás körül kialakult mizériával nem akarok foglalkozni, azt gondolom, hogy a futballnak - legyen szó körzeti bajnokságról, vagy Bajnokok Ligájáról - a közönségrõl kell szólnia. A szurkolóink ott lesznek melletünk, mint mindig, ami óriási plusz motivációt jelent a fiúknak. A mérkõzésen stabil játékot várok el a csapattól, le kell zárnunk az ellenfél gyors játékosai elõl a területet. A gyõztes csapaton nagy valószínûség szerint nem változtatot, tehát a Sipos G. - Guzmics, Subicz, Balassa, Tóth P. - Nagy G., Kaj, Rajos, Sipos N. - Andorka, Mihalecz összetételben kezdünk. Jó hír, hogy Hegyi Laci is felépült, már a kispadra leülhet. Célunk a gyõzelem, hiszen így óriási lépést tennénk a bajnoki cím felé. Az öltözõben nagyszerû a hangulat, a játékosok bizakodóak. A teher egyértelmûen a hazai futballisták vállát nyomja, ugyanis õk gyõzelmi kényszerben lépnek pályára. Mivel mi is a három pontot akarjuk megszerzni, így bizonyosan kiváló meccset láthatnak a nézõk, akik között szép számmal lesznek szombathelyiek - fogalmazott végül Artner Tamás.