• Wittgen
    #5
    "Mi csak azt szeretnénk elérni, hogy minden zenészt és szerzőt kártalanítsanak" - jelentette ki David Israelite - ja, csak ugye az asszony is új kocsit akar, meg a gyerek is folyton sír, hogy Bahamákra akar menni egy hónapra a haverokkal nyaralni, meg különben is a szeretőjének is kell a lakását fizetni. Csak azt nem vallják be, hogy pénzt akarnak mindenáron. Nem hiszem el, hogy a befolyt 22M bírság felét a pár szám szerzője kapja meg.

    "Az XM mások kárából profitált. Az XM+MP3 szolgáltatás sorozatosan megsérti a szerzői és a kiadói jogokat és megpróbálja legitimmé tenni az online zenei szolgáltatásokat" - ja, mert ha végül vmi csoda folytán legálissá válik a zeneletöltés a b*zi mammuvállalatok beszopják és vége a jólétnek, meg a tejben-vajban fürdésnek.

    Volt egy cikk pár hetet uygan ilyen hasonló témában, miszerint támadják ezek a tetű szervezetek az online rádiókat/tévéket, hogy fizessenek jogdíjat. Már ott is kifejtettem, hogy mióta netem van, nem töltök le warez zenéket (tehát nem okozok kárt senkinek), mivel meg vagyok elégedve az online rádiók zenei kínálatával. Ha elkezdik bezárogatni az ilyen oldalakat, akkor asszem több kárt fognak okozni a kiadók maguknak, mint ami szerintük most éri őket, mivel a sok rádióhallgató elkezd warezról tölteni.