Torrente.3.The.Protector
-
gyertyamártó #98 Valamilyen szuicid hajlamomnál fogva elővettem újra ezt a játékot.mindenkinek ajánlom,aki ősz hajszálakat és habzó szájat szeretne.Az idegbaj okai:a játékban nincs mentés,s nem lehet tovább jutni a második szintre.Vannak ugyebár a feladatok:nagyinak venni dolgokat,elvenni a cd-nepperektől a cd-iket,maszturbálni,annyit,ameddig a sárga csík teli lesz,fingóversenyet nyerni,begyűjteni a real-sálakat.Na már most én ezt mind megtettem.Nagyi nem kér már semmit,kivertem számtalanszor,sálak begyűjtve,fingóversenyek megnyerve,cd-k ellopva.Krediteket lehet gyűjteni,úgy,hogy kiverem vagy súlyt emelek.ha összegyűlik 200 kredit,abból 10%-nyi erőt/vezetést/respektet/sexappealt/stb-t fejleszthetek.Ez nem kis idő.És eközben a játékban nincs mentés!!!!!nincs.majd 3 óra játék után egyszerűen rádesik melletted egy autó egy karambolban és kész.kezdheted előlről.rengeteg dolgot nem vehetek meg,nem tehetek meg.Így pl nem vehetek bizonyos ruhákat,bizonyos autókat,nem kurvázhatok,nem mehetek diszkóba,mert nincs olyan ruhám,mert az mind már a kettes szint.s még a térkép bizonyos része is le van zárva előttem.ami úgy néz ki,hogy egy nagy piros átlátszó valamin én nem tudok átmenni,de mindenki más igen.szóval megcsinálok minden feladatot rengeteg óra alatt,majd egyszerűen nincs folytatás.gyűjthetek kreditet,gyűjthetek pénzt taxizással,de nem jut tovább a kettes szintre és még menteni se tudok.Mindenkinek ajánlom,aki korai agyvérzést akar magának.az pedig,hogy cheat,felejtsétek el.az egy másik torrente játékhoz van.amiről én beszélek,ahhoz nincs.ez a :Torrente 3 el protector PC változat