#20Az viszont mar kabare, hogy mennyire le vannak ezek a kamerak szarva.
Próbálj meg egyszer ellopni egy 50 forintos sportszeletet a Tesco-ból, ne félj, rögtön nem lesz leszarva a kamera (szomorú, de ez van. A kisember apró-csepró ügyeivel a kutya nem foglalkozik, de ha meglopod a szentséges Multit akkor előkerül a felvétel, meg a gumibot és a vipera rosszabb esetben)
Az RFID-ről meg nem tudom ki kezdte el terjeszteni hogy bőr alá ültetik, de ez egy rohadt nagy tévhit. Az RFID-et a vonalkód leváltására találták ki, hogy a boltban elég legyen áttolni a kocsit egy kapun és máris megvan a végösszeg, nem kell várni míg a kasszás Gizike egyesével lehuzigáljon mindent (a hibás/kopott vonalkódok okozta problémákról nem is beszélve)
Graffiti: elismerem a művészi értékét, én is láttam már gyönyörű alkotásokat. Például nem tudom megvan-e még az a - direkt erre a célra odaépített - fal ott a szentendrei hév mellett az Árpád-híd és Aquincum között, ott sok szép, igazi művészi graffiti volt amikor arrafelé járkáltam évekkel ezelőtt. Viszont a belvárosban, templomok és műemlék-épületek falán, a milliárdos Combino-villamosok és Stadler(?)-vonatok oldalán nincs helye. Amit tizenegynéhány éves suhancok művelnek a városban, az nem művészet, hanem egyszerű rongálás, amely legalább ugyanolyan művészi önkifejezés mint amit az MTV székház előtt műveltek néhányan 2006 őszén. Azt is az adófizetők pénzén kell helyrehozni...