cateran#8
"azonkivül hogy egész nap ülhetsz a gép előtt különösebb cél nélkül és még csak nem is kell különösebb tudás hozzá. Ezért játszok inkább egy autós játékkal vagy egy Counter-strike-al. Ezekhez legalább kell valamennyi tehetség és ész.(játszhatnék RTS-t is de azokat nem szeretem, viszont azokban legalább kell gondolkodni nem ugy mint a wowban és társaiban)"
Szerencsére nem kell nekem minősítenem a szellemi kapacításodat,ezt megtetted te magad.......Bár azért megkérdezném,hogy a CS-ben mi a cél?Vagy egy autós játékban?Vagy egy akármilyen játékban?Mert annyi cél a wowban is van...és felejtsük már el ezt a nem kell ész hozzá dolgot!Alapból nem bonyolult ez igaz,de ne hidd,hogy az ún. insták főellenfelei csak úgy hipp-hopp elfekszenek neked és sajna nem elég csak rárongyolni sem...bizony-bizony csapatmunka és taktika kell hozzá (a PvP-s Battlegroundokat már meg sem említem)
Egyébként ha neked ész kell 1 autós játékhoz,akkor csak gratulálni tudok.....(max az über szimulátorokhoz kellhet,de 1 nfs-hez tuti nem)