• asysoft
    #42
    Mint mondtam, nem igazán játszom rajta, csak az előbb említetteket próbáltam ki, azokkal nem volt gond. Egyébként itt egy (korántsem teljes) lista, hogy mi megy rajta, és mi nem. (Felbontáshoz: ahogy assdf mondta, csak a TFT saját felbontásán ad jó képet, a többit átméretezi és így egy életlen vacakot kapsz. Sajnos nem 1024 a TFT natív felbontása, hanem 1280*800 (16:10 arány), és ezt a legtöbb játék -alapból legalábbis- nem támogatja, így mindenképp átméretezi a képet. Mindenesetre szerintem inkább 1024, mint 800*600, mert közelebb van a natívhoz, de lehet ez hülyeség:))
    Alig melegszik (T2300-as CoreDuo-val szerelt), és terhelés esetén is csendes. Mondjuk ágyon még nem próbáltam vele netezni (olvasni sem szeretek úgy), de szerintem nem lehet vele gond, ha mégis, a már említett hővédelem lekapcsolja.
    Hangkártyája engem meglepett (integráltaktól rosszabbat vártam), és a hangszórója sem gyászos. Zajosnak nem zajos, de néha belehallatszik 1-2 dolog-mondjuk nem fejhallgatóval használom, így ez lehet csak a hangszórónál van így.
    Az összerakás összességében jó, csak egyetlen helyen nyikorog: a touchpadtól jobbra (tehát ahová támaszkodsz gépelés közben, a lehető legjobb helyen...), ezt tartom a gép legnagyobb hibájának:(