#30Menő játékokhoz külön kell 1 asztali gép, de ehelyett talán a konzol jobb választás...
Persze, meg kocsiból is vegyek külön munkábajárásra, meg külön kirándulásra egyet-egyet...
Én nemrég vettem gépet egy PS3 áráért (tegyük hozzá, decemberben volt az a vásárlás, és akkor volt 165 rugó monitor nélkül a vas, tehát azóta lehet hogy 10-20 ropival kevesebb lenne, a PS3 pedig most 170), és tud mindent ami nekem kell. Megy rajta a játék (nem vagyok fanatikus gamer, de szeretem kipróbálgatni az új, csilli-villi játékokat) internet, HD filmek, meg a munkámhoz kapcsolódó dolgok - Premiere, Photoshop meg minden egyéb, ami csak kell. Minek vegyek külön egy Mac-et videoszerkesztésre, egy konzolt játékra, meg egy PC-t/laptopot netezésre?
Otthoni, elsődleges gépként egy olyan laptop, ami kielégíti az igényeimet, minimum fél milla. És nem szívesen vinném magammal a teljes itthoni konfigomat, kitéve a leejtés/ellopás veszélyének. Inkább veszek egy jó PDA-t, mert útközbeni dolgokra, levelezésre, szórakozásra - MP3, divx lejátszás, netezés - teljesen megfelel, sőt még a mobiltelefont is kiválthatja. Videót vágni és CoD2-zni pedig úgysem a metrón fogok, szóval teljesen felesleges egy több kilós atomerőművet cipelni. És az asztali gép + PDA árban még mindig az egy darab noti fele.