Nekem is azért lenne jó egy noti, mert ott legalább ha csinálok valamit valakinek, elmegyek, és megmutatom neki, vihetem a gépet.
A mostani gépem egy őskövület: p3 800, 256 ram, mx440.
Ergo játszani nem nagyon szoktam...amit kinéztem magamnak, az 200 ezer, core2 duo, 512 ram (alapból bővíteném 1 gb-ra), integrált videokari, ami jobb mint az egyik ismerősömében lévő VIA borzalom, de a VIA is viszi pl az underground 2-t, az meg bőven elég...
Emellett halk, ha utazom használhatom a vonaton is, és otthon akár a wc-n is netezhetek (ok, inkább ágyban...mármint netezni, nem wc-zni :)
Asztali tényleg jobb a gamer-eknek, akiknek az a lényeg hogy a legújabb UT-vel játszanak, meg krájzisz, meg tökömtudja mi, amik zabálják a gépet.
Egy 5-10 évvel ezelőtti játékkal még mindig jobban elszórakozok mint egy Quake 4-el...
Az egyetlen játék ami megjelent a viszonylag közelmúltba az a san andreas volt sztem.
Otthon meg szépen rádugom a hangfalat, a billentyűzetet, az egeret, meg a töltőt, és tök ugyan úgy használom mint az asztalit, leszámítva a halláskárosodást meg a jelentős térfogat foglalást.