NKing#17
Szerintem ez a felmérés téved. Sokkal valószínűbb, hogy azok akiknek amúgy van asztali gépük, azok vesznek mellé noteszt is. Nem valószínű hogy összefügg a kettő.
A notebookokról meg csak annyit, hogy borzasztó egészségtelen a használatuk, szinta minden téren, izületek, szem, testtartás (pl ágyon fekve netezés, igaze? Én nem tenném, de gondolhatok az ölbe tett laptopra is főleg férfitársaimnál, de erről olvashatók cikkek bőven...)
Azért van ez, mert a notebookokat nem arra szánták amire sokan használják. Nem mindennapos gépezésre valóak, hanem pl munka közben bele bele nézegetni, egyegy email erejéig.
Azt meg hogy játékra jók e, kár feszegetni. Egyértelmű hogy nem: lezabálják közben az aksit, a bill és az egér nem arra való kellene hozzá különálló, a képernyőjük reakcióideje csigalassú, nameg a hang megszólaltatása se egy csoda úgy magában, a teljesítményről nem is beszélve...
Sathinelhez csatlakozva: az asztali PCben a lehetőségek végtelenek, míg egy noti csak addig jó amíg már nem jó semmire:) És azért olcsóbb mulatság cserélgetni az alkatrészeket, mint kivágni a kukába egy 500ezer forintos notebookot és venni még1et...Szerintem...