• Graxon
    Szerintem nem a dinamikus vezetéssel van gond. Az alapvető probléma a magyar intolerancia (anyázás, türelmetlenség), és a hozzá nem értésben rejlik. Számomra a legnagyobb veszélyt a 20-hoz közeli, apuci pénzén vett csilivili bmw/merga/sporkocsi -ban ülő, az előtt sohasem vezetett gyerkőcök jelentik. Miért hiszik magukat halhatatlannak? Vagy azért, mert egy, az övénél jó pár millió ft-al olcsóbb autóval megyek, azért le kell löknie az útról? A másik probléma ugye az 50 nél, normális körülmények között 35 el kirándilósdit játszó papák/mamák. Ha nem tud már rendesen vezetni, akkor itt a vége, le kell tenni az autót, irány a bkv. És ha a városi 50 nél a forgalom 60 at megy, igenis menjen 60 at, mert szerintem nagyobb vétség nem a forgalom dinamikája szerint haladni, mint nem betartani egy táblát. Aki meg fél a rendőrtől, annak néha nyitva kéne tartania a szemét. A rendőrök a legnagyobb gyorshajtók, szóval ésszerű határokon belül lehet gyorsabban menni. Persze nem arra gondolok, hogy 90 el városban...
    Amióta vezetek, balesetet még nem okoztam, igaz engem lámpánál törtek össze hátulról, mert inkább beszélgetett a faszi minthogy a fékezett volna, pech. Azt is érdekes tény, hogy 14 éve játszom autós játékkal, kezdve össze nfs, f1-ek, test drive sorozat, richard burns rally. Valahogy nem lett belőlem száguldozó állat, valahogy nem tördelem sorba az autókat, és még életemben nem büntettek meg. Biztos velem van a gond. Pedig huzamosabb ideig vezettem autókat melyek 120 le fölötti teljesítményűek voltak. Ezek a tanulmányok meg teljesen értelmetlen dolgok, sosem a valóságot tükrözik szerintem, okos német tudósok megint csak a költségvetési pénzt húzzák, inkább költenének valami értelmesebbre.