• qwas
    Az Íreknél olyan rendszer van a jogsira hogy csuda. gondoltam megosztom veletek. Szóval elmész levizsgázol elméletből elsőnek. Láttam egyszer ilyen vizsgára felkészítő könyvet egy autós boltban. Volt vagy 20 oldalas füzet. mondjuk ez a másik szélső érték mert emlékszem amikor én vizsgáztam otthon voltak aolyan helyzet feladatok amin volt villamos meg rendőr karjelzéssel meg mentő sziréna nélkül és találd ki kinek van elsőbsége. kit érdekel. Félre állok és megvérom míg mindenki elmegy akinek olyan érzése van hogy övé az előbség aztán gyia tovább.
    Na mindegy. szóval ha megvan az elméleti vizsga akkor mehet a dolgozó a közútra vezetni tanulni de kell mellette legyen valaki akinek van rendes jogsija. Majd egy bizonos idő után gondolom azért csak kell gyakorlatból is vizsgázni de ebben nem vagyok biztos. Lehet hogy pl 2 év után kap rendeset. Na most akinek ez nem elég gyors az mehet autós iskolába vezetni tanulni. gondolom ott vizsga után megkaphato a rendes jogsi. mondjuk a 1.5 éves ittartózkodásom alatt láttam vagy 4-5 oktató kocsit nem többet.
    Szóval ezeket figyelembe véve gondolhatjátok mi megy a közutakon. Mentem már az autópályán Audi TT Cupe után 60-al mert a parasztnak kocsira volt pénze de vezetni megtanulni már derogált neki.