Sidewinder#44
Hát hajrá oroszok.Jók az orosz vírusítók(Kaspersky,nekem is olyan van),PC-s repülőszimulátorok(az IL-2:1946 kategóriájának legjobbja,nem ám a fos CFS 3),eszméletlen jók a programozóik(asszem itt az SG-n is volt cikk arról h amerikában programozó VB-t rendeztek amit az oroszok elég fölényesen nyertek),úgyhogy a szoftverekhez naon értenek.Mellesleg a RivaTuner-t is ők fejlesztik.A hardvergyártással kapcsolatba nem tok véleményt mondani.abban valszeg nem ilyen hű de jók.Sztem tanuljanak a nagyoktól (Intel,AMD),oszt licenceljenek tőlük,vegyenek technológiákat,azt akár még jobbak is lehetnek.Jó módszer ez a japók is hova jutottak vele a szórakoztató elektronia terén... Mellesleg japán meg az oroszok közt van kapcsolat is ebben a dologban: a Tetriszt a Szovjetúnióban kifejlesztette Pajitnov bá oszt ki gyártotta? Hát a japánok(SEGA) mer az öreget megvezették h úgy se lenne a gyártására igény azt eladta a japóknak.Ez amolyan magyaros,vagy inkább kelet európaias húzás volt,ilyen tipikus eszméletlen jó szakember vagyok,bármit kifejlesztek csak nem értek az üzlethez,nem tom menedzselni,ezért beszopom a brét és más gazdagodik meg az én általam fejlesztett cuccon.