• Morden23
    Hát ez így tényleg eléggé tré.

Azt hittem, valami jópofa konzolt dobnak ki.

Ennek sok értelmét nem látom. Bár biztos király a gép maga, és a legdurvább jelenlegi játékot is fullon futtatja tükörsimán, de most ebben mi az extra? Bemegyek egy ócska hardware-boltba, és a Commodore-logón kívül nem egészen 10 perc alatt meg is szereztem mindent.

"Commodore64 emulátor is automatikusan helyet kap a merevlemezen mintegy 50 klasszikus játékkal együtt."

Köszbaszdmeg. Uscve 1000 forintért láttam C64 masinát soksok játékkal az egyik nagyboltban. Az egész gép annyi, mint anno C64-hez azok a jópofa "játéktermi gép" joystick-ok. Tévére rákötöd, aztán uccu neki.

"A konfigurációkat Windows Vista Ultimate operációs rendszerrel szállítják"

Gondolom nem a retail. Vajh 32 vagy 64 bites?

Ennek tényleg nem sok értelme volt. Sajnálom igazán, azt hittem, csinálnak is valamit. Ki az a hülye, aki vesz egy PC-t úgy, hogy nem is nyúlhat bele (Ha bele lehet nyúlni fizikálisan, akkor meg a garanciaidő leteltéig nem illdomos, mert töröd a plombát. Ha lejárt a gari, akkor meg ott a Vista, ami feltételezem OEM, és az eredeti hardware-elemekhez van kötve. De ha mindez nem igaz, akkor tuti úgy van kialakítva az egyedi ház, hogy lófaszt ne tudj benne szerelni, ha akarnál).