• winnie
    #38
    wittgen. az egy dolog, hogy te f*szságnak tartod, amit az emberek többsége néz (én is.), de ők meg azt tartják annak, amit te. kinek mi tetszik. és ők vannak többen.

    "Egyébként a Hősök szintű (itt a minőséget értem) sorozatoknál az lesz csak a hiba, hogy leadják az 1. max 2. évadot, aztán többet nem fognak,"

    mondom, ilyenre nem volt példa.

    " mert amerikában megint feltűnik vmi, amit itthon el lehet adni, mint legnézettebbet, stb."

    akkor máshova teszik. a vészhelyzet 12 éve megy, a lost 3 éve, stb.

    "Pl BG is csak az 1. évad lett leadva, amit most ismételnek, usában meg már a s3e18 megy."

    persze, mivel amikor az S1 ment, még az s2 volt aktuális és most felvezetik az s2-t. amerikában is volt szünet két évad között. sőt. a felvezető film után több mint egy év szünet volt. az, hogy szünet van, még nem jelenti, hogy nem lesz folytatás. a bsg 2. évad is jönni fog heteken belül.

    "Pl 24 usában sikersorozat, de itthon az 1. évad után eltűnt, nemrég kezde el újra a CoolTv vetíteni."

    sikersorozatról volt szó, a 24 nem volt siker. sem itthon (ezért tűnt el, nyilván egy buktába senki nem feccöl pénzt) és amerikában sem. a fox bízott a sorozatban és ennek köszönhető, hogy a zsenge első 3 évad után a 4-5. évadban már olykor bekerült a 20 legnézettebb sorozat közé amerikában a 24.

    "De itthon nem lesz sikersorozat, mivel nem országos adó adja (m1,rtl,tv2)."

    mivel már dvd-n is megjelent az első 5 évad. az m1 megpróbálta. reklámozta is,óriásplakátozta, stb. az első adásnak remek volt a nézettsége. aztán a nézők fele otthagyta a sorozatot. a lehetőség egvolt, de a 24 nem jött be nekik.