• nickb
    #34
    "Persze az acsarkodásnak két győztese lehet. Az egyik csatorna és a nézők, hiszen ha a sorozatok oldaláról közelítjük meg a dolgot (egyelőre hanyagoljuk a saját gyártású produkciókat)"

    Nem érzem magam győztesnek nézőként, rekord gyorsasággal jelennek meg nálunk az aktuális "sikersorozatok" aztán 1-2 évad után el is tűnnek mert akkorra már más az aktuális "siker"...a saját gyártású produkciókat meg tényleg hanyagolni kell ha az egyet jelent a Jóban,rosszbannal ami kb az rtl-es Barátok közt másolata aminek viszont minden második német csatornán megtaláljuk az ősét. Ha valami "újat" csinálnak az is max a Rémrendes család másolása.

    A címlapsztorit biztosan többen fogják nézni mint a Hősöket. A hősökhöz érdeklődés kell, azokat vonzza akik szeretik az újat, érdekeset, izgalmasat. Na meg a képregényes stílust, a különleges vizuális világot. Agy kell hozzá magyarul. Az új Bettihez meg nem, az egy mesevilág ahol a csúnya a jó és a szép a gonosz, ahol a csúnyának mindenféle megpróbáltatásokat kell kiállnia és a végén a gonosz elnyeri a büntetését. Tipikus mesebeli fekete-fehér világ ahova az átlagember elmenekülhet a gázszámlák a szar meló, a kettest hazahozó gyerek és a mosatlan elől. A Heroest azok nézik akik még: a: 25 éven aluliak, b:még nem ölt ki belőlük minden életkedvet és agysejtet az élet.

    Amúgy az egésznek meg tényleg nem sok értelme van mert én is leszedtem-leszedem a heroes-t netről, egy vacak videó meg már minden házban van, nincs "vajon melyiket nézzem?" dilemma. Tévéből is van elég, azon se fogunk összeveszni.

    Nem hiszem hogy fikázás lenne ha valaki látatlanban lenézi a Címlapsztorit. A történetet már ismerjük, a stílus is egyértelmű. Nem hiszem hogy olyan sok meglepetés fog érni minket...