winnie#27
a minőség hol fügött össze a rentabilitással és a népszerűséggel. ha ezt akarod összehaosnlítani, akkor csekkold a 6x10-es és 3x17-es epizódok ratingjét. naná, hogy a scrubs a jobb (erősebb a tábor és a 6. évadban csak rajongó nézi), de a GA-ra jóval többen szavaznak.
"Egyébként meg kérdezd meg a Jóbarátok vagy a Rém rendes család nézőközönségét arról, hogy halott műfaj-e Magyarországon a sitcom."
őket kérdezem, mivel ezen a két sorozaton mást nálunk nem is raktak főműsoridő közelébe és mind a kettő csúnyán megbukott. jó, az is igaz, hogy mindkettő ment kis csatornákon és az is, hogy a tévék hülye módon naponta mutatták be őket, de akárcsak nyáron a joey, a rém rendes és a friends is zakózott. (a szitkom halottságát nem én mondtam, hanem fejesek a hazai tévéből) - ugyanígy bukó a viasaton a will és grace vagy a simpsons. ez van.
mondom. ha a letöltgetőket sem érdekli a szitkom, akkor a magyar közönséget, akiknek azért közel sem olyan kifinomult az ízlése, hol érdekelné egy szofisztikáltabb scrubs? ha már szitkom, akkor a kommerszebbeket kéne bepróbálni. esetleg. a fent említett kettő elég kommersz és mégsem váltak be.
"Ráadásul a Scrubs sem igazán "hagyományos" sitcom (nincs alánevetés pl.)"
pláne esélytelen lenne.
"csupán azért hoztam elő, mert a Grey's egyértelműen a Scrubs koppintása,"
na, ilyet sem hallottam még. eddig akármelyik részt néztem, eszembe sem jutott, hogy a scrubs hasonlítana a ga-ra. azért mert kórházas? inkább mondanám, hogy a scrubs koppintja az ally mcbealt, de ezek nem koppintások, max olyan elemek vanna bennük, amik már máshol is láthatóak voltak.