• zzebi
    Had alazzam kicsit a Microsoftot es a Windowst.
    Egyszerre ket gepen dolgozom: egy Windows XP-n es egy Mac OS X-en. Ja, es az USA-ban, szoval engem is erintett az oraatallitas.

Vasarnap delelott bekapcsolom a Mac-et... Minden szep, minden jo, mar az atallitott pontos idot mutatja.

Hetfon reggel bekapcsolom a ceges XP-t, mivel nem figyelem az idot, nehany ora mulva veszem eszre, hogy meg a regi idoszamitas szerinti idot mutatja. Nem gond, gondolom, akkor kezzel atallitom.
    Miutan megtettem, a Windows a helyes idot mutatta.... kb 10 percig, ugyanis utana az ora visszaugrott a rossz idore. Oh, eszerint az XP is magatol szinkronizalja az idot a neten. Kar, hogy rosszul, hiszen egy ostobasagot probal eppen rameroltetni.
    Megegy probalkozas: kikapcsolom az automatikus ido szinkronizalast. Hmmm, itt is lehet valami problema, mivel bar az interface szerint ki van kapcsolva a funkcio, o megis magatol visszaallitja az orat a rossz idopontra!
    Komolyan nem hiszem el... Hat nincs olyan resze ennek a tragya OS-nek, ami ugy mukodik, ahogy mukodnie kene?

Es lon csoda! Ebben a pillanatban pillantottam ra a Windows orajara es a helyes idot mutatja! Tehat 2 napos kesessel sikerult megoldaniuk az atallitast!